Luuuugn dag


Lite laskigt faktiskt. Det ar tsunami/ och earthquake varningar i Manila just nu. En tsunami har tydligen slagit till i Japan ocksa...

Idag har jag tagit det valdigt lugnt. Borjade dagen med en intervju i The Fort och sedan drog jag och Cathy hem for lite massage. Och nu ska jag och Asa ivag till Robot och sedan vidare till Fiama dar Asa och Cathy ska bartendra. Sen aker vi nog vidare till Palladium.

Tjohej!

Torsdag...

Encore ikvall!
Dagarna bara flyger forbi. Men vi har firat ordentligt att jag nu e back in business haha!!
Igar var jag Cathy och Asa i Palladium, det var trevligt... Bara det att musiken inte riktigt fyllde vara forvantningar. Men ikvall lar man inte bli besviken! Encore never let us down! ;)
Hahha taxi med stil!!

Framme...

UUuuuuuuhhhhhhhhh, vilken resa!!!!! Inte nog med att jag redan ar jatteforkyld! Pa forsta flyget mot Doha, Qatar blev jag ANNU samre. Efter bara ett par timmar sa vaknar jag av att jag maste krakas. Reser mig sakta upp och gar mot toaletterna langst bak i planet. Just my luck, saklart sa var det ko. Efter nagra minuter gick det inte att sta upp langre, blev jatteyr att jag foll ner i en tom flygstol och kunde knappt se nagonting, pulsen var onormalt lag och hade svart att andas. Strax darefter borjade jag frysa ordentligt och kallsvettas. Kravlade over till flygvardinnorna som gav mig vatten... Fick verkligen kampa for att halla mig vaken..
Men VAAAAD hande??? Har aldrig varit med om nagot liknande!! Blev battre efter nan timme, men det dar var bara laskigt. Nagon som har nan aning om vad jag rakade ut for?
Nu mar jag iallfall bra!! Har bara jaaatteont i oronen och ar halvt dov pga jetlagen.
Jag saknade doften man kanner nar man kliver av planet, den har forkylningen har gjort att jag inte kanner nagon som helst lukt eller smak!!! damnit...
Men men, nu sitter jag och vantar pa Asa som ar pa mote, sen ska vi dra ivag och kaka nagonstans.

1 dag kvar...

Har precis packat klart alla väskor. Imorgon måste jag upp tidigt för att uträtta några sista ärenden, som vanligt är man ute i sista minuten.
Är sååå ledsen att jag inte hunnit träffa alla vänner en sista gång innan jag åker.. Meeen jag kommer tillbaka snart igen! ;) Om ett par månader bara...

Tipsy!

Det här är Åsa´s lilla valp TIPSY! Underbar liten hund...


God natt!!

Nu är det alvedon, hostmedicin och en massa te med honung som gäller. Dags för mig att VILA!

Skor, skor och ännu mer skor...

Det är min svaghet!
Tjejer! Finns att fynda massor på SCORETT nuuuu...

Feber...

Ussssch vad jobbigt att behöva åka iväg igen... Finns så mycket man kommer sakna.
Att säga hejdå till nära och kära är alltid lika jobbigt. Kommer nog aldrig att vänja mig! Denna gång vet jag inte hur länge jag blir kvar i Manila, men siktar på att komma hem i Juli i en månad! Så att man får njuta av den svenska sommaren. Åka iväg till landet, åka ut med båt och fiska, grilla, plocka jordgubbar m.m.

Buhuuuuu... Febern börjar krypa fram

Jag har blivit sjuk, IGEN! :( Inte kul...
Men har spenderat dagen med lite mer shopping inför resan. Mer om det kommer senare, nu ska jag bara umgås med familjen såhär sista helgen...
<3

Got chocolate?

I made a promise to my dear relatives and friends in the Philippines that i would bring them some Swedish Chocolate! Well... I just hope it´s not too heavy though!

H&M is the Sh*t!

På förmiddagen idag så passade jag på att shoppa lite inne i stan. Vilken harmoni! Så skönt att gå runt och handla när det inte är så mkt folk ute :) Det var ju då meningen att jag skulle köpa de nödvändigheter som behövs där nere i Filippinerna, men det råkade bli lite annat också....... *000:- gick upp i rök på mindre än en timme. (*0,000php ?!)
Btw Åsaaaa kolla vad jag hittade :D:D:D

Vinkväll...

Nääääää, jag tror inte jag kommer gå ut nån mer gång här i Stockholm... Kanske på sommaren men inte när det är såhär kallt!
Och WHAT´S UP med folket? HELT desperata att få komma in på vissa ställen att de ska trängas och puttas med andra.(?!) Och vissa personer har NOLL respekt och ska börja bråka bara för att de är råpackade. Fan för dessa dryga äckliga personer igår!
Och dessa vakter utanför klubbarna? Vad är det för mening med att börja tjaffsa med folk? Det är ju pinsamt tycker jag. Skaffa bättre system för in- och utsläpp. Plus att fler ställen borde spela lite mer hip hop och rnb (TYCKER JAG HAHA). Om man observerar folket i en klubb så är det ju INGEN som dansar FÖRENS en rnb eller hiphop låt kommer upp... Eller har jag fel.....................
Fina tjejer! Tack för igår!
Oooooooost hos Luul. Blev inte mycket kvar av den haha...
"Hej Viktoria á la hemlighet" hahah ska också skaffa!!

Lugn dag...

Har spenderat dagen med sjuka lillasyster Denise. Stackarn var tvungen att vara hemma från skolan, (fritids, det är ju sportlov nu). Men det blev iallafall lunch med pappa som vanligt och sen en tur in till Hammarby sjöstad.
Har fortfarande svårt att hitta inne i stan! Såklart så körde jag fel ett antal gånger innan jag hittade ut till E4:an igen.
Men nu är jag äntligen hemma och ska börja göra mig iordning för kvällen. Ska nämligen träffa kära Luul och senare ska vi möta upp Emely.

Skönheten himself!

Haha.. Det här lilla trollet ser ut som ett monster enligt många! Han har hunnit bli så stor på fyra månader...


Beautiful morning...

Sweden is really beautiful during winter, but it´s daaaamn cold!

En liten tur till stallet...

Idag tog jag med lillsyrran till stallet i Överby. Carro´s grupp hoppade så det var kul å se :)
Tidigare idag blev det buffélunch med pappa i Väsby. THAIMAT! Inget slår det ;)
För övrigt har jag inte gjort så mycket. Har bara varit en massa huvudvärk i vägen!

Tidsomställning...

Nu har jag varit hemma i Sverige en vecka, men ändå tycks man inte ha vant sig vid tidsomställningen. Somnar mitt på dagen och tar flera powernaps under eftermiddagar/kvällar och lyckas somna tidigt om kvällarna... Rätt skönt ändå!
Men nu är det bara 6 dagar kvar tills jag drar iväg igen.
Ska bli skönt att komma tillbaka till värmen!

RSS 2.0