Skogspromenad

Igår kväll tog jag och Mirre en skogspromenad. Vi gick väääldigt långt, förbi Bögs Gård och ännu längre in i skogen tills det inte gick att gå längre. Snacka om att mjölksyran i benen tog över på vägen hem.

FYND!
Någon som vet vad det här är för djur??...

Mitt lilla troooooll!

Har precis badat trollet. Han är så himla snäll, trots att han hatar att bada. Efter att ha fönat honom torr somnade han som vanligt under täcket.

Vad säger du?

När någon kommer fram till dig, går rakt på sak och frågar efter ditt nummer?

- Tyvärr, jag har kille/tjej.
- Jag är inte intresserad.
- Självklart, 07........
- Ger inte ut mitt, men jag kan ta ditt?


Tjejer/killar, testa min replik:

- Nä, ger inte ut mitt nummer, men du kan ta min mailadress...






Jag skulle vilja veta vad ni får för slags respons då. Very interesting.

Söndag...

Jahapp, då var det söndag igen. Är precis ätit thaimat hos min mamma och nu ska vi ut med bilen en sväng.
Rain rain go away!!! Det spöregnar ute...

Grattis till Ms. Philippines som kom på 4:e plats i Miss Universe!

Hmm...

Ska skaffa en minilaptop och en videokamera men behöver hjääälp! Allt har utvecklats och förändrats så fort att jag inte hängt med på vad som är bra, bättre & bäst. Men men, det löser väl sig tillslut. Har kikat lite på den här:

HP-mini, 250GB, WLAN 300 Mbps, 6-cells batteri... :SÄger mig ingenting :S Men, bra kanske?
(3890:-)
Videokameror finns det miljooontals utav känns det som... Får nog åka iväg till någon butik och fråga, för bästa resultat.

Tror du på spöken?

Det gör jag!!! Iallafall vidskeplig till MAX. Jag har varit med om så sjuka grejjer, speciellt nere på Filippinerna. Självklart så finns det ju logiska förklaringar till det mesta, men inte alltid! Här är en bild som jag tog förra året kl 00.00!
Jag tog 3-4 bilder för jag kunde inte tro mina ögon. När jag satt i soffan och kollade ut mot dörren så fanns absolut ingenting där. Inga skuggor eller något slags ljus. Men i kameran så såg man något som såg ut som en kvinna som stod där och tittade in rakt mot oss!

Aaaaaaaaajj!!

20:e augusti 2010. Verkligen en dag att minnas! Kvällen började med en mysig familjemiddag i Upplands Väsby med jättegod mat och gott vin! Alltid lika kul att umgås med familjen, men igår var det extremt... Efter några timmar drog jag & syrran vidare in till stan.
OOoooooooouuhhh, för mycket tequila... tequila.. och tequila! Men vi hade en gryyyym kväll! Så nu mår man som man förtjänar.
Satt just och funderade på varför jag haltar. För det första hade jag superhöga tiamo-skor som jag gick/sprang/dansade/ramlade i, i ett flertal timmar. Hade glömt att sätta i de där skydden i skorna. För det andra så kom jag just på att jag lyckades RAMLA i en trappa. Föll alltså framlänges ner för trappan. Haaaah, bravo Maria!!! Mina knän är lagom svullna och har ändrat färg...............

Ahhh!!!!!!!!

Nu blev jag riktigt riktigt GLAD!!!!!!!!!!!!

Rörd till tårar :(

Såg en dokumentär igår om en tjej som hette Katie Piper. För er som missade den så ska jag berätta lite om hennes historia. Hon jobbade som modell, tv presentatör och var med i skönhetstävlingar. För att göra en lite längre historia kort så hon träffade en kille, som hon hade fått kontakt med via Facebook.

De hade träffats i 2 veckor och en dag bestämde de sig för att ta in på hotell. Den dagen slog och våldtog han henne. Väl på sjukhuset avslöjade hon aldrig vad som egentligen hade hänt för polisen m.fl. 2 dagar senare försökte den här killen få tag på Katie. Han ringde, smsade, mailade och bad om ursäkt flera gånger om. Under de här två dagarna hade Katie låst in sig på sitt rum och vägrat gå ut. Men tillslut lyckades killen att övertala henne att gå till ett internet café och läsa hans meddelanden på Facebook.
Vad hon inte visste var att den här killen hade en plan. Han hade beordrat en annan kille att gå fram till Katie när hon stod på gatan och kasta frätande syra i hennes ansikte.
Katie trodde att det var en tiggare som kom fram till henne, men nej det var det inte. Han kastade syran rakt i ansiktet på henne och allt detta fångades på en övervakningskamera och de båda killarna kunde senare gripas.
Katie låg i koma i flera dagar och fick sedan genomgå flera transplantationer och hade extrema smärtor. Första året kunde hon inte ens prata.
Idag är hon 26 år gammal, specialist-läkare och kirurger har lyckatsåterskapa Katies ansikte någorlunda.
Expojkvännen fick minst 16 års fängelse, den andra minns jag inte, men det var något liknande.
Jag blev verkligen rörd till tårar. Jag beundrar verkligen Katie, hon har en stark personlighet. Hon kämpade sig igenom allt, var envis och gav aldrig upp. Nu idag, varje gång hon tittar sig i spegeln kommer hon att bli påmind om vad som en gång hände henne. Det är otroligt starkt av henne att fortsätta och försöka leva ett normalt liv.
Hon var otroligt vacker. Jag känner ett sådant hat emot den här killen som utsatte henne för det här lidandet.
^ Det var han som kastade syran

¤%&/()=

Jag har en sån fruktansvärd huvudvärk! Tog en Citodon imorse och var tvungen att ta en till nu, vet att det inte är det bästa alternativet mot huvudvärk men har inget annat :(
Idag är det måndag, bara denna vecka kvar av barnpassningen! Skolan börjar nämligen på måndag.
Nu ska jag göra mig iordning, behöver byta miljö ett par timmar. Ska bara ta det lugnt och gå igenom mina papper samt teoriboken.
Ciao

Move time

Nu har kusinen kommit hem till oss :) Har precis bokat bion, vi ska gå och se Karate Kid! Will Smith´s son är så himla söt!!







Wohooo!

Sommarvärmen är tillbaka!
Den här lördagen gick väldigt fort. Började med storhandling på Coop, lunch på Bistro, hem för att avlastning, k-rauta, Stinsen sen hem igen och då var den dagen slut!
Nu är det teoriboken som gäller Ciaoooo

Where is Mr. Perfect?

Sadly, så finns han inte på riktigt.
Men hur ser din drömkille ut?

Var tog modell-kroppen vägen?

Efter 11 månader här i Sverige så har jag gottat mig rejält på alla godsaker som finns! För det första så älskar jag mat, kan äta hur mycket som helst TRO MIG. Jag älskar choklad, cheddar cheese, alla efterrätter som finns, vin & öl!
MEN! Nu har det blivit för mycket av det goda, och det har ju resulterat i ganska många kilon uppåt.......
Vart tog modell-kroppen vägen? :O

Längtan...

:(

Fanskap

"Kära barn, ni alla vet att man inte ska prata med främlingar. Absolut inte lyssna på vad de har att säga, inte följa med dessa människor även om dom säger att ni ska få godis, glass, se kattungar eller hundvalpar."


Jag blir så förbannad på dessa äckliga människor som förgriper sig/utnyttjar/agar barn. Varje dag kan man läsa om barn/ungdomar som drabbats av dessa hemska människor. Jag blir så j*vla arg!!!!!!! Jag är själv äldst i familjen, jag har yngre syskon, yngre kusiner & släktingar. Bara tanken på att någonting skulle hända dem gör mig förbaskat orolig i verkligheten. Det händer närmare än man tror, och det är det som är så läskigt.
Det finns inga ord för vad jag skulle göra med sån person om någonsin (Gud förbjuder) skulle skada någon i min närhet.

Fredag den 13:e

Sitter i soffan med min lilla fluffiga älskling och kollar på någon b-film som går på 5:an. Känns väääääldigt skönt att vara hemma en fredakväll istället för att irra runt på stan & bränna pengar ;). Kände inte för att gå ut ikväll, fick så ont i fötterna av alla promenader idag i mina superhöga klackar :/ aj aj aj... Ett varmt fotbad med massage väntar senare inatt.
Tidigare idag åkte jag & syrran in till stan för att handla lite småsaker, köpte mitt efterlängtade puder "Stay beige 03" från Clinique! Sedan mötte vi upp Märtis också :)
På vägen hem handlade vi ett paket kräftor, baguette bröd, gravad lax & gravlaxsås. Snacka om att jag, syrran & pappa fick oss en riktigt riktigt god middag! Såklart, det blev ju 4 påsar cheddar cheese popcorn, massa vindruvor och Iste också!
Mitt lilla troll gillar att sova nära en.
Syrran, såg enligt mig, med sina 19 år ut som en 1-åring idag haha. Bedöm själva ;p
Hon fyndade två par nya skor på Belle :)

Edsviken

Jag, syrran, mamsen & Lennart tog en picknicktur i lilla Edsviken nu på eftermiddagen. Vi tänkte sätta oss någonstans där det var lite avlägset och inte så mycket folk, men, så fel det blev. När vi var påväg till sjön så passerade vi en kvinna som sa: Välkomna! Jag sa: Jaha, tack?? Vi fattade ingenting, men efter 5 min kom ett 20-tal människor och gjorde oss sällskap på stranden. Visade sig vara en grupp nybörjare som skulle lära sig paddla kajak. Det tog säkert 1 ½ timme innan alla var i vattnet.
Tanten, som trodde vi var några av dem som skulle åka med, var inte direkt blyg av sig. Mitt framför ALLA började hon klä av sig näck och tog på sig andra ombyteskläder. Ehm ja, what a view :S
Stackars gamle gubben som säkert var 75-80år gammal åkte under ytan när de sköt ut hans kajak i sjön...

Sedan fanns också 3 pollacker som höll oss sällskap. De fiskade och söp några meter ifrån oss. Ena pollacken
lyckades fånga en brax i vattnet med bara händerna. Så full som han var brydde han sig inte om att bli blöt ända upp till midjan, så stod han där i sjön och fick upp sin säkert 3-4kg brax.
Kan inte skriva om allt som hänt i detalj men vi fick oss ett gott skratt den här dagen, en väldigt händelserik dag. Har fått träningsvärk i magen nu av allt skratt ända tills nu vid middagen. Dags att sova snart tror jag.
Tack mamma, Titti & Lennart för allt skratt!
<3





Pollacken


























HAH!

Idag blev det att övningsköra till Solna-Täby C-Rotebro och det gick väl.... bra?... Förutom att jag fick hänga med halva kroppen utanför bilen för att hämta parkeringsbiljetten, körde med handbromsen i, körde in i väggen vid parkering och höll nästan på att skrapa upp vänsterfronten av bilen... Duktigt Maria... Jajaaa nångång måste vara första gången. Men jag skyller ganska mycket på bilen! Jag kör faktiskt en SAAB 9000 och dom är INTE direkt smidiga ;)


Plus 5 kg...

Igår var vi iväg till Märsta på 6-års kalas. Hade precis käkat lunch med pappa på Restaurang Bistro (buffé) i Rotan innan kalaset så man vart ju sådär äckligt mätt. Men såklart, man kan ju bara inte motståå filippinsk mat! Till efterrätt blev det tårtor mmmmmmumss...





Grattis lilla Adrian!

Cheddarcheese man!


Jag är beroende av...

 

 


Maaaaaaaaaaat...

Ikväll ska vi laga lumpia (vårrullar) och kyckling adobo. Kommer bli sååå gott, börjar redan bli hungrig!

 

 

 

Gravad lax med gravlaxsås är underbart gott! Åt hur mycket som helst igår kväll och mer ska det bli ikväll :)

+

 


Nathalie här!

Hallå i stugan! Maria sa att jag fick blogga lite åt henne, hon är ju i Karlstad som ni säkert redan har läst i inläggen hon har skrivit. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och skriver här. Break of dawn - Eric Saade spelas just nu på spotify. Ni vet väl att jag har en blogg också, besök den vettja! www.topnews.blogg.se Läs och kommentera.
Ska iallafall skriva i den nu. Ha en fortsatt trevlig dag hörrni. =)
// Nathalie , www.topnews.blogg.se

Härlig härlig kväll...

Igår kväll tog Ms Laisa med mig till en rad olika barer & restauranger. Kommer inte ihåg namnen på alla men vi började på ett ställe som hette Blå sedan vidare till Pitchers sen Harry´s sen Temple resten kommer jag inte ihåg ......... Det blev mycket skratt och rosévin :) Nu ska jag hoppa in i duschen för sen ska vi iväg till en väninna till Laisa för att checka Karlstads bästa karaoke! Wohooo
Ciaooooooo

Dags att...

... bege sig ut och se vad Karlstad har att bjuda på denna kväll! ;) Skåååååål!

Karlstad!

Har inte haft möjlighet att logga in idag, haft det så stressigt. Just nu befinner jag mig i Karlstad!
Är och hälsar på miss Laisa och hennes son Kalle. Vi har precis varit och handlat lite mat så ikväll blir det kräftor och en massa Vin! :) Göööött å vara här!

Goooooood nighty

Nu blir det läggdags, klev upp 7 imorse så nu är man sådär lagom trött.
Men vad roligt att läsa om reggae-festivalen i Uppsala då... Försökte få tag på lillsyrran från 8 imorse men fick inget svar förrän 18-tiden. På internet kunde man läsa om ett stort antal människor som tagits  av polisen. KUL, att veta att ens syrra befinner sig där...........................

Filipino-foooood!
















Myskväll med kusinen!

Är nu hemma i mammas lilla lägenhet med kusinen. Mamma är borta på semester några dagar så jag fick ÄRAN att se efter hennes lägenhet, så roligt -.-
Ikväll ska vi se på film och bara slappa med chips & dipp! Mumssssssssss...


Miracle make-up!

Thank GOD for these products. Hur risig & trött man än känner sig så gör smink underverk! Dessa produkter är de bästa någonsin.
Clinique - Stay beige - 03
Tack Carro! Instant Light, Lip Perfector från Clarins.
Gel-eyeliner från Make-up store
Ögonskugga från Isadora
Amira Magic Cream från Filippinerna.
Har testat många olika ansiktskrämer men många har varit för feta, gett oljig hy eller finnar.
Men den här krämen är vad den heter. Den innehåller mullbär-extrakt, antioxidanter & "botanisk blekningsmedel" som bleker eventuella missfärgningar i huden, exempelvis pigmentfläckar eller mörka ärr. Den fungerar också som ett naturligt solskyddsmedel, skyddar hudcellerna från att skadas av UVA/UVB strålar.

6:e Augusti

Idag fyller pappa år! Ska iväg till Sollentuna C senare idag med barnen och köpa tårta till kvällen.
God morgon!

Opsala

Vad har hänt med vädret?! Sommarn slut? Redan?
... Kom precis hem ifrån Uppsala, skjutsade syrran till reggae-festivalen.
Jag förståååår bara inte varför man betalar en massa pengar för sånt där. Betalar för att få tälta bland hundratals andra människor, börja supa 8 på morgonen till sent på kvällen 3-4 dagar i sträck? Dela på den offentliga toaletten/duschen med massa andra fyllon? Jag kanske bara är negativ & tråkig enligt er som gillar det där. Rätta mig om jag har fel!.... Jag förstår inte vitsen med det hela :) Men men, ha det så roligt suckers! Nu ska jag lägga mig i badet med lite doftljus och sen lägga mig i min varma mjuka säng....! :D
Ciaaoooo!

Jag har just upptäckt....

...att något har börjat växa! :O
Jag som haft så mycket problem med mina tänder... Nu fattas det bara att visdoms-tanden som börjat växa ska börja krångla. Snälla gode gud jag hatar att gå till tandläkaren!

Det är så j*vla tragiskt...

Jag har så svårt för vissa människor just nu. Jag hatar det där falsk-spelet. Jag hatar situationen.
Sådant s.k falsk-spel kan pågå hur länge som helst, och det är inget jag önskar någon annan ska få uppleva.
Vissa människor har helt enkelt otur och har man riktig otur blir man aldrig av med problemen som uppstår. Men, jag tror faktiskt på att det finns något som: Ett lyckligt slut. Hur svårt eller jobbigt det än kan vara ibland så finns det ett lyckligt slut på det hela.
Men vägen dit kan vara lång, väldigt lång & svår!

Räddare i nöden!

Just nu mår jag som jag förtjänar och det är under "en sån här tid" jag verkligen uppskattar vissa grejer extra mycket.
Det finns saker jag absolut inte kan vara utan. Compeed till exempel. Den har räddat mina fötterna ett antal gånger.
Ett måste i handväskan!





Vatten! - Alltid i väskan.


Coca cola - Såhär dagen efter så finns det inget bättre än en iskall Cola. Den har lugnat min mage mååååånga ggr. #1 på listan.


Tack gode GUD för dessa....


Tack AstraZeneca för Xylocainen. Den är BÄST! En klick på ett öppet sår och det förblir bedövat. Slipper onödig smärta!








Inception

Gå och se INCEPTION. Grym grym GRYM film, skulle kunna gå och se den igen.

...

Ett sådant hat................

RSS 2.0