Lunch på Bistron & kvällsfika i stan

Idag käkade jag lunch med pappa och lillasyster Denise på Bistron. Har verkligen längtat efter att få äta en hederlig RÄKSALLAD.
Senare på kvällen blev det en liten tripp till stan med underbaraste Caroline! Vi satte oss på ett litet fik vid Hötorget. Vi kan verkligen sitta och prata i timmar... Allt mellan himmel och jord och det tar liksom aldrig slut! Så skönt att ibland bara få prata av sig. Måste passa på att träffas mer nu innan jag drar iväg igen :(
Mmmm världens goooodaste brownie!!!
Vad jag har saknat dig!!!!

White cross, ett barnhem i Manila

Min förre kollega Tobias var på semester i Manila och gjorde bl.a lite charity work. Fick följa med till ett barnhem i San Juan, Manila. Tobias och hans vänner hade köpt en massa leksaker, hygienartiklar, mat m.m. som skulle delas ut till barnen. Det var en riktigt upplevelse. På det barnhemmet fanns det barn mellan 2-8 år. Det var mycket blandade känslor som dök upp och som förväntat bröt de flesta av oss ihop när vi var klara med allt och barnen gick in i huset igen. Bara tanken på övergivna små barn ger en tårar i ögonen, men att SE dessa barn i verkligheten så ser man sorgen i deras ögon... Jag kommer definitivt fortsätta med detta. Funderar på att starta någon slags foundation med Åsa.


Wakeboarding in Camsur!

Har ju itne skrivit något om CAMSUR!
Jag, syrran och Åsa fick lära oss att åka wakeboard! Det var ett av det roligaste jag gjort i mitt liv! Men j*vlar vilken träningsvärk man fick efteråt! Och den satt i, i nästan en hel vecka.. Men det var det värt.




Tillbaka på ruta 1...

Hittills har året 2011 varit ett sjukt konstigt år. Det fick en sjuhelsikes start, många motgångar and ups- and downs.
Jag vet inte VAD det är med det här året, men jag hoppas det börjar vända snart.
Alla planer, mål etc har jag ofrivilligt skjutit fram pga situationer jag befunnit mig i. Men snart är det en ny vecka, en ny månad och då är det nya tag som gäller, och framför allt genomföra nya planer! Jag är SJUKT taggad och kommer satsa 110% för att komma dit jag vill. Vägen kommer vara sjuuuukt jobbig, men det kommer vara värt det!
Nästa måndag åker jag tillbaka till Manila igen, längtar sååå efter värmen! Visst är det skönt att vara hemma, träffa nära och kära MEN den här kylan förstör allt måste jag säga. Vet helt seriöst inte hur jag en dag ska klara av att bo här året runt. Men det är nåt jag får ta itu med när det väl är dags.
Ikväll ska jag åka över till familjen Carlsson på middag :)


Kort semester i det kalla...


Är tillbaka i Sverige igen, i två hela veckor! Sen tillbaka till Manila igen... Usch och fy så kallt det är här, men otroligt vackert med all snö som täcker varenda gata...
Igår hämtade jag och syrran upp småsyskonen i skolan och spenderade eftermiddagen med dom. Senare på kvällen åkte vi iväg till Rotan för att hälsa på kära mamma. Kusinen Nathalie m familj hade inte en aning om att vi skulle komma hit på besök. Så det blev en trevlig överraskning där med :)

Måste bli bättre på att uppdatera... En annan sak är att vi har börjat VIDEOBLOGGA.! haha... Vet bara inte hur man laddar upp klippen, men ska ta reda på det!!!

RSS 2.0