Halo


Nya Tiamo´s

Igår blev det en kort tur förbi Stinsen för att handla lite kläder åt Vincent, men som vanligt kunde jag inte låta bli att kolla på lite skor. Det slutade med ett par nya från Tiamo. Inte bra det här....
De är riktigt snygga PÅ!... men på bild gjorde de inte lika bra ifrån sig..... :)
Ikväll blir det Vapianoooo!

Filippinsk delikatess!

Jag älskar filippinsk mat. Det finns många olika goda matträtter och så finns det några udda. Det finns en delikatess som heter "Balut". Den har jag inte smakat och tror inte jag kommer göra det i framtiden heller. Men missförstå mig inte, filippinsk mat är gudomligt! Bara den här som är lite udda... Den ska vara rik på vitaminer och anses vara nyttig.
Balut är då ett ägg, som innehåller ett 18-dagar gammalt ankfoster. Den kokas och äts direkt ur skalet, vissa dricker bara saften som finns i skalet medan andra äter hela innehållet.
Balut brukar säljas ute på gatorna mitt i natten.



Varning för starka bilder!!!!
























Att äta hälsosamt...

...Innebär att du bl.a minskar risken att insjukna i hjärt- och kärlsjukdomar och att gå upp i vikt! Detta vet ju de flesta utav oss men det är fortfarande inte många som tänker på det här med sjukdomar.

Visste ni att vi under våra liv stoppar i oss ca. 50 ton mat?

För mig är kosten en viktigt del, jag älskar mat! När jag var yngre kunde jag äta hur mycket som helst och vadsomhelst utan att gå upp i vikt tills ungefär 2 år tillbaka. Under 2 år gick vikten upp & ner. Jag kunde gå upp 10 kg på 3-4 månader och gå ner lika mycket andra månader, vilket berodde på dålig kosthållning och åt väldigt ohälsosamt. Detta resulterade i ätstörningar. Jag vet att det är jättemånga som drabbas av detta men jag vill bara styrka hur viktigt det är att äta rätt. Dessa sjukdomar som man kan insjukna i har allvarliga konsekvenser och det känns så tragiskt att folk ska behöva drabbas utav dem bara för att man slarvar med maten.

 

  • Hoppa t.ex inte över frukosten eller lunchen (t.ex om man försöker gå ner i vikt) - det gör att du lättare drabbas av magkatarr eller går och småäter under dagen.
  • Ät fiberrik mat! - Exempelvis: Grovt bröd, frukt & grönsaker, & rotfrukter. Havrebaserade produkter & filmjölk är jättebra för magen. Yoghurt och filmjölk var utmärkt för min mage när jag fick magkatarr, den försvann nästan direkt.
  • Undvik att dricka för mycket alkohol! - För mig var alkoholen en utlösande faktor till att jag fick magkatarr andra och tredje gången i samband med dålig matvana.

Jag har varit både överviktig & underviktig. Vissa perioder har det varit väldigt svårt att hålla balansen mellan en bra kost i samband med motion, men det viktigaste är helt enkelt att ha viljan att leva ett hälsosamt liv. För oftast handlar det bara om ren lathet: man orkar inte träna/motionera, man orkar inte laga mat utan väljer någon form av snabbmat att värma i micron eller väljer att äta på en snabbmatrestaurang m.m. Många känner väl igen sig, det gör JAG med! MEN, det får inte bli för mycket.

 


Tiamo!

Var iväg till Sollentuna C idag med syrran och ungarna och köpte ett par nya skor!
Var förresten till Kista gallerian igår med Stefan och tittade på skor, och faktiskt, så var det han som hittade skorna som jag blev helt förälskade i! Jag fick lägga undan dom tills idag men kunde inte vänta, så drog iväg och köpte dom i Sollentuna Centrum istället :) Titta bara!!!
Finns på SCORETT, märket TIAMO.

McQueen shoes!

Visst är de snygga?.................... Or not.... Vem f*n går runt i sånna här skor?

Elvis är borta!

Var helt säker på att katten rymt! Som tur var hade han inte gjort det, han hade lyckats smita in i garaget bland allt bråte och tagit sig en tupplur i en pulka.


Beslutsångest

Ska precis börja göra mig iordning för 50-års festen! Jag kommer att agera fotograf och eventuellt ha hand om lekar då det kommer vara barn där också.
Nu till eländet: What to wear! I better get going so I won´t be late....
Ciao!

Sömnlös

Mitt försök att sova fler timmar varje natt har ju verkligen funkat -.- Nu när jag ändå "jobbar hemma" men nej, det har bara resulterat i färre timmar. Har gått från att sova 7 timmar per natt till 4-5 och det finns speciella faktorer som orsakat detta. Riktigt less nu.....
.
God morgon!

Sugen på en vinbladsdolme?

Hade ingen aning om vad det var tills nu haha! Läste just en artikel i Aftonbladet om att en kvinna hittat en KACKERLACKA bland sina vindolmar på burk! Eeeew hur äckligt är inte det? Har läst flera artiklar om att folk hittat konstiga saker och äckeldjur i mat som de köpt i butiken. För att inte tala om ICA-SKANDALEN! Nä nu börjar man själv bli lite osäker på vad man köper. Man kommer ju automatiskt börja tänka: UUuwww tänk om de tappat det här köttet på golvet... Tänk om det finns kryp i den här konserven... Tänk om det finns larver i de här köttbullarna!
Absurt! Oacceptabelt! Men det har hänt och det kommer säkerligen hända flera gånger igen... ?!

Photoshoot med Syrran som modell <3

Det är gaaalet kul att fotografera!!!
Here are som photos taken by me yesterday.

Jag hatar...

YOUTUBE! Att vem som helst kan ladda upp videoklipp! Om jag nu inte vill finnas med på videoklipp ute på nätet som ALLA kan se, så kan jag inte göra ett SKIT åt det!
.
Gjort är gjort & fan för det. J*vla *"#¤%&/()=?=)(/&%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...ursäkta språket...

Photoshoot á la Maria!

Har precis fotat min kusin Nathalie! Aaaaaaaah vad jag älskar att fota. Började med att sminka henne, fixa håret och sedan valde jag ut kläder och smycken till henne. Nathalie var jätteduktig som modell och hon blev riktigt nöjd med bilderna!

Barnvakt...................

Nu kom syrran in och frågade om hon fick "ta ledigt" ifrån barnpassningen i 5 dagar. Kul! -.-
Ser framemot dessa 5 dagar ensam med barnen...... Nu har Vincent fått vattkoppor, vilket innebär att jag måste stanna inne med båda två. Men men!
.
På lördag ska jag iväg på en 50-års fest! Kommer nog bli en ganska typisk Filipino-party :)

Haha klockren!!!


Test!


!



Jag längtar, jag längtar, jag längtar, jag längtar, jag längtar!



Småförkyld........

Så skönt att ha allting gjort nu! Har städat, diskat, vikt tvätt ja allt det vanliga! Barnen är mätta & belåtna så nu kan jag slappa lite. Ska ta mig an teoriboken och läsa lite sen blir det pianot i någon timme. Måste uppdatera mig lite, det var så längesen!
Ska försöka hinna övningsköra lite senare också om familjen B inte har något för sig :)
.
Dagens Ros till käraste Sofie L som fyller år idag! Grattis grattis grattissssss! <3
.





Filmkväll ikväll

Igår satt vi hemma hos mamma hela familjen. Vi satt och drack några drinkar tillsammans och det slutade med "öl-spelet"! Riktigt kul!!
Idag blev det stan med syrran, småhandlat lite, promenerat i finfina Gamla stan och ätit en massa glass <3
Nu ska vi kolla på Turistas och käka en massa Cheddar Popcorn!!!!!!!!!
Den goooooodaste sorten!


-.-

Dagen har ju börjat bra! Dammsugaren är igång redan vid 8 på morgonen men lyckas somna om någon timme tills det börjas skrika i huset att katten har rymt. Med ögonen halvöppna var det bara att springa ut och hämta in han igen. Att det ska vara så svårt att komma ihåg att stänga ytterdörren efter sig.
.
Det blev ingen Vadstena för oss... :

Fredag 16:e Juli

Om en timme ska vi åka iväg till Märsta och bada igen. Termometern visar redan 37 grader! Men för mig blir det inget solande, gillar inte att sola! Att ligga där och bara steka tycker jag är outhärdligt. Hellre bada & ha kul samtidigt som man får en snygg och jämn bränna inte ligga och steka sida för sida, nej inget för mig plus att jag redan har blivit tillräckligt brun så det räcker för mig.
.
Har märkt att fler och fler satsar på att bli brunare än vanligt! Och då menar jag riktigt brun, mörk-choklad-brun.
Vissa kanske passar i det, andra inte. För att inte tala om hur farligt det är? Det kanske är snyggt i början men det håller inte i längden. Man får ju trots allt rynkor över hela kroppen tillslut. Men men, bara en tanke :)

Philippines got talent!

Kolla in den här killen, 20 år gammal halvfilipin halv norsk. Sjukt bra!

Fyla små lättel

Hej hopp jag & Syrran har precis varit och käkat på kina-restaurang. Muuums det ÄR SÅ gott! Och på fredag har vi planerat att äta i stan på mongoliska restaurangen med käraste mamma, längtar redan!
.
Oj oj oj, idag övade jag parkering. Fan vad dåligt det gick, kaaaasst.. Men imorgon är en ny dag! Bara att ta ett djupt andetag och inte ge upp!

Wenwen Zaspa

Vill bara uppmärksamma min absoluta favorit Wenwen Zaspa! Den bästa Makeup-artisten i Cebu. Finns ingen som kan jämföras med honom! Hans verk är otroliga, och hans sätt att jobba med smink och hår är helt sjuuuukt. Han vet vad han gör. Han har sminkat mig på nästan alla av mina fotosessioner nere i Cebu. Här kommer några av hans verk.
Wenwen Zaspa!

Flickan

Den här filmen hade visserligen premiär i september förra året och fortfarande har jag inte sett den! Dags att hyra hem den kanske :)

Gemini

Jag ska skaffa en. Snart. Bestämde det den 9:e juli och nu ska den sätta sitt spår. Betyder väldigt mycket för mig och kommer alltid att göra. Ni vet inte vad, och ingen kommer någonsin få reda på varför den satt sitt spår. Kanske kan avslöja det, om 40 år.

Utomhusbad i Märsta!

Har varit ute och övningskört igen, den här gången till Märsta till ett nybyggt utomhusbad. Jättefint var det där dock alldeles för mycket folk! Jag kände mig inte på topp-humör direkt, rätt sliten för att jag sovit dåligt de senaste veckorna så jag sa till Nathalie "hoppas man inte träffar på folk man känner nu, känner mig som en zombie". Vad händer? Okej om man råkar träffa på 1 eller 2 personer man känner men nej, jag träffade på över 10 pers och alla från olika håll och som man inte träffat på länge. Men det var ändå kul :)
Lite senare dök syrran upp med Vincent & Denise :) Hann bara vara med dom i en timme sen var jag tvungen att sticka till trafikskolan för teorilektion.
.Middag nu! Ciaoooo.


Myror!

Hjälp! Vi har blivit invaderade av svartmyror! Det är fullt av dom i hela huset, men Elvis klagar inte han tycker det är hur kul som helst att jaga dom.
Det beror väl antagligen på den här värmeböljan som gör att myrorna söker sig inåt i huset. Apropå värmen, varför klagar så många över att det är för varmt? Solen skiner och det är tropisk värme! Det kan inte bli bättre! Vänta bara tills det börjar regna, då kommer ni som klagar klaga över detta också............... Det är sommar nu, njut & sluta klaga för f*n!





Vad händer ikväll då?

Äntligen hemma efter en lite mindre trevlig bilresa hem från landet. Denise blir nämligen så åksjuk när vi åker långa sträckor, hon kräktes 4 eller 5 ggr stackarn.
.
Tiden går för fort! Insåg just att halva JULI snart har gått! Nästa månad börjar Vincent & Denise i skolan så tills dess måste jag hitta ett nytt jobb. Usch vad tiden går fort.
Nej nu ska jag gå ner och göra iodning lite middag till familjen!
Ha de gött

Älskar att köra båt

Det är sååååå kul att köra båt! Har precis varit ute med Titti och fiskat. Mycket varmare idag än igår. Mer än 25 grader i vattnet nu och här inne i huset är det 32 grader, går knappt att andas här inne!

Patetiskt

Jag har bara en fundering. Vad är frukost för er?
För mig är det en självklarhet. Och den självklara sorts "mat" man äter till frukost
ska vara mjölk-baserad. Alltså, frukosten ska bestå utav mjölk, ägg, ost, filmjölk eller yoghurt
till och börja med. Rostat bröd, mûsli, omelett, gröt, frukt och liknande. De flesta skulle hålla med mig
om detta, men så finns det vissa som inte gör det. Visst, självklart får alla äta vad
de vill till frukost MEN jag tycker att det är fullkomligt patetiskt att ge 5-7 åringar
lunch/middags-mat varje dag till frukost! Det har resulterat i att de barnen inte "tycker om" mjölkbaserad frukost
och istället kräver att få köttbullar & makaroner, hamburgare, pizza, ris med kyckling TILL FRUKOST.
Är det bara jag som tycker att det är absurt? Hur kan man låta ens barn börja dagen med en pizza?
Jag är så jävla förbannad på dessa mammor ELLER pappor som skämmer bort sina ungar på det viset.
Att låta dem få vad de vill, äta precis vad de vill & göra vad de vill. Vad har hänt med dagens
föräldrar? Försår de inte att det finns gränser? Förstår de inte att det är dom som bestämmer över barnen?
Majoriteten av dagens föräldrar skulle hålla med mig till 100% men så finns den lilla procentenheten som
jag pratar om nu tyvärr. Tycker synd om barnen. Var det inte bevisat att för mycket konsumtion av
fet mat och "fel sorts mat" kunde utveckla vissa störningar hos barn? Jo.
Förbannad.
Jag har bara en fundering. Vad är frukost för er?
För mig är det en självklarhet. Och den självklara sorts "mat" man äter till frukost
ska vara mjölk-baserad. Alltså, frukosten ska bestå utav mjölk, ägg, ost, filmjölk eller yoghurt
till och börja med. Rostat bröd, mûsli, omelett, gröt, frukt och liknande. De flesta skulle hålla med mig
om detta, men så finns det vissa som inte gör det.
-
Visst, självklart får alla äta vad
de vill till frukost MEN jag tycker att det är fullkomligt orimligt att ge 5-7 åringar
lunch/middags-mat varje dag till frukost! Det har resulterat i att de barnen inte "tycker om" mjölkbaserad frukost
och istället kräver att få köttbullar & makaroner, hamburgare, pizza, ris med kyckling TILL FRUKOST.
Är det bara jag som tycker att det är absurt? Hur kan man låta ens barn börja dagen med en pizza?
Jag är så jävla förbannad på dessa mammor ELLER pappor som skämmer bort sina ungar på det viset.
Att låta dem få vad de vill, äta precis vad de vill & göra som de vill.
-
Förstår de inte att det finns gränser? Förstår de inte att det är dom som bestämmer över barnen?
Majoriteten av dagens föräldrar skulle hålla med mig till 100% men så finns den lilla procentenheten som
jag pratar om nu tyvärr. Tycker synd om barnen. Var det inte bevisat att för mycket konsumtion av
fet mat och "fel sorts mat" kunde utveckla vissa störningar hos barn?
-Jo.

Helt slut...

Idag for vi iväg till Norbergs "centrum" och handlade lite. Medan familjen var inne på Konsum och handlade mat passade jag på att springa över till bolaget för att köpa lite vin, Öl & cider. Inte direkt till min förvåning men, vilket litet systembolag de har! 2 kassor och ett litet utbud.
När vi kom hem gjorde jag & Titti iordning lunch pastagratäng! Så gott! Sen tog vi med Denise ut på en liten fisketur med båten. Tråkigt nog så blåste det så kraftigt att vi var tvungna att vända hemåt igen men vi fick iallafall ett par abborrar och mörtar vilket Denise tyckte var jättekul!
-
Lite senare åkte jag & Titti ut själva med båten. Vi stannade till vid en liten "strand" och tog oss ett dopp som inte varade länge. Vi upptäckte nämligen en vattensnok som just fångat sin middag: En abborre! Bläää hatar ormar. Till ormens besvikelse så tappade denne greppet om abborren så den smet undan. När det just såg ut som att ormen var påväg mot mig och syrran så startade vi bara motorn och körde snabbt som f*n därifrån.
-
Till middag grillade vi fläskkarré & korv och drack en öl/cider på det.
Måste säga att den här dagen måste vara den varmaste hittills! Det är närmare 30grader i skuggan och 25 grader i vattnet! Otroligt skönt att bada i sjön när det är sådana temperaturer :)

Härligt!

Älskar att vara på landet! Idag har vi varit ute med båten och fiskat. Totalt har vi fått upp emot 30 fiskar, mört, brax och abborrar.
Jordgubbar+socker+mjölk är bland det godaste som finns!
Haaah.. Min "fiskeoutfit"

Destination Norberg

Sitter i bilen just nu på väg till landet. Skriver med en hand för i andra försöker jag hålla igen påsen som lillsyrran Denise just har spytt i. Treeeeeevligt... Fick just reda på att vi kört fel så nu kommer det ta en halvtimme till innan vi är framme! Pappa glömde visst att svänga av så vi hamnade i Avesta.

Elvis första bad!

Lillen tyckte inte om att bada men han var väldigt snäll ändå. Han såg dock ut som ett litet monster, nästan som Gollum i sagan som ringen.
Efter att vi fönat honom torr var han heeelt slut. Han somnade direkt i min säng under en varm filt.

Hookah session @ the Carlsson´s

Jag & syrran var nyss hemma hos familjen Carlsson. Träffade också på long-time-no-see Simon!
- Simon du försvinner hela tiden!
Men iallafall så var det alldeles för längesen man träffade på Carlsson´s & vi ses för sällan, så därför bestämde jag & syrran oss för att bjuda hem dom till oss imorgon! Ska laga någon god lunch och så ska vi sola ute på gräsmattan.
Myspys!

Ibland är han bara fööör j*vla snygg..............

Dessutom har han gått och blivit pappa nu helt plötsligt. Whaat? Ryktena sprids och alla tidningar skriver olika så man vet inte riktigt vad man ska tro... Aja, lycka till med vårdnaden hoppas din son blir lika snygg som du Mr. Ronaldo!

Kvarnbadet

Har just varit och övningskört lite. Jag, Nathalie & Bosse åkte till kvarnbadet i Vallentuna, solade och badade!
Det var steeekhett i solen! Så nu har jag bränt mig lite igen...
Mmmmjukglass! Perfekt i sommarvärmen.

Wow, kolla termometern!

Klockan är 9 på morgonen och det är redan 38 grader i solen!
Love it!

Den här dagen gick fort.....

Idag har jag i alla fall gjort lite nytta i hemmet! Spenderade några timmar åt att städa huset, hänga upp tvätt, vika tvätt, tvätta ännu mer, stryka kläder, diska m.m. Sen har jag också hunnit övningsköra någon timme & haft teorikurs på trafikskolan.
Nu ska jag fixa naglarna och läsa lite i teoriboken...

En bra start på dagen!

Något som är riktigt gott & nyttigt är att dricka färsk ingefärs"te"! Man tar och skalar upp en liten bit ingefära, skär det i bitar och tillsätter varmt vatten, flytande honung och lite mjölk! Ingefäran stärker immunförsvaret och är jättenyttigt för kroppen.
Yoghurt+müsli(äpple & kanel)+russin+kokos

Time for me....

... to hit the bed!
Jag saknar paradiset oerhört mycket. God natt nu ska jag drömma mig bort...
-
-
-
Boracay 2009. Kunde inte njuta av paradiset, här var jag riktigt sjuk. 39 graders feber, snuva, hosta allt!
Frös t.o.m i de där kläderna.

Elvis posar!

Har försökt fota Elvis lite men det har inte gått så bra. Han är på världens lekhumör och vill bara busa. Men några bra blev det :)
Han tror att ingen ser honom under överkastet...

Pasta med skinksås

- Sååå gott det blev. Enkelt recept och det tar bara 15 minuter att tillaga :)
Detta är allt man behöver:
15 min senare...

Lite shopping kanske?

Jag älskar skor, speciellt högklackat! Hittade ett par från bubbleroom.se
1399:-
Min nya investering? Hmm...

Charice Pempengco...

... var en helt vanlig filippinsk liten flicka. Som de flesta filippiner var hennes familj också fattiga och hade svårt med ekonomin. Charice´s mamma som är sångerska upptäckte att Charice kunde sjunga vid 3 års åldern och började ge henne sånglektioner. När Charice blev stor nog och insåg att hennes mamma hade svårt att försörja familjen bestämde hon sig för att ställa upp i sångtävlingar för att hjälpa till med familjens ekonomi.
Charce´s stora dröm var att få träffa och sjunga med Celine Dion.
-
Idag är hon 18 år gammal och är internationell framgångsrik sångerska.
Hon har David Foster som musikproducent (en av de största i världen, jobbat med Michael Jackson, Celine Dion, Whitney Houston m.fl.) har gästat Oprah Winfrey som sedan blivit hennes personliga rådgivare, gästat Ellen DeGeneres show, uppträtt med Josh Groban, Andrea Bocelli och många fler.
-
Jag kan sitta och lyssna på hennes låter i flera timmar. Hon har en otrolig röst! När jag såg henne för första gången i Manila såg hon ut som en helt vanlig filippinska. Liten, kort, otroligt ödmjuk och skämtsam. Men när hon sen tog mikrofonen i handen och började sjunga acapella så kunde jag inte fatta det. Den STORA rösten kom som från ingenstans! Så mäktig! Jag rös igenom hela låten... Så liten och nätt som hon var, men ändå en sån jävla röst. Det var en otrolig upplevelse...
-
Jag gråter lika mycket varje gång jag ser det här klippet... Det här var ögonblicket då hennes dröm gick i uppfyllelse.


Trött...

Då var det måndag morgon. Känns otroligt skönt att vara ledig nu när det är sommar. Fast är inte ledig helt och hållet är barnvakt åt småsyskonen om dagarna eftersom de har sommarlov. Så mina dagar går åt att sköta hushållet. Tvätta, städa, laga mat, ta hand om kattungen, underhålla småsyskonen m.m. Så det blir en hel del å göra faktiskt. Samtidigt försöker jag övningsköra på dagarna och ska ta 4 kvällskurser i teori den här och nästa vecka.
Nu ska jag göra frukost!


Rösjöbadet

Vad hääärligt det är med sommar! Alla är så glada och trevliga när solen skiner och vädret är på topp! Synd att sommaren är så kort bara.
Vi satt och njöt på stranden med vattenmelon, ananas & muffins. Jag höll mig dock i skuggan, det kändes inge vidare att vistas i solen när man fortfarande är solbränd. :( Det värsta är när man glömmer bort det och råkar klia sig på armen eller liknande nej fy s*tan vad det bränner då!
Förresten, idag var det första gången jag såg en person bära en burkini live. Har bara läst om det innan, men tydligen så finns det de som bär dom här OCKSÅ.


Calvin Klein

I just love this fragrance!

Hägernäs

Igår åkte jag, syrran, mamma & Lelle till Hägernäs strand. Hur fint som helst var det där! Visste inte att det fanns sådana stränder här i Sverige. Där låg vi och stekte i 4 timmar och badade i havet men fy ***** vad kallt det var i vattnet!
Aj aj aj, det var inte förrän jag kom hem som jag märkte hur solbränd jag blev. Det sviiiider och kliar överallt nu!
Maria

God fredag!


Sov inge bra inatt men de gör inget för det är fredag idag! Så hur ser denna dag ut då? Jo just nu håller jag på å koka ägg till frukost och om en liten stund kommer kusinen Nathalie och hennes pappa så det ska bli trevligt.
Lilla Elvis är fortfarande jätteförkyld efter vaccinet han fick, men är på bättringsvägen. Började med hans medicinering igår så snart lär han bli bra.. IDAG hörde jag hans första lilla pip! Han kan inte jama än men idag så gjorde han ett litet ljud ifrån sig söööööööötnosssss!!!!
NU blir det frukost sen sola........


Min nya Älskling!

Den 30:e Juni fick vi vårt lilla troll! 12veckor gammal perserkattunge som vi nu har döpt till ELVIS!
Ni anar inte hur otroligt charmig han är. Han ser jättestor ut på bilderna men han är verkligen pyttepytte liten. Gotta meet him to understand :)
Whaaah lilla sötnoooooooooos!!!!!!!!!

Back to business!

Nej det var faktiskt min kusin Nathalie som övertalade mig att börja skriva igen.
Nöjd Natha??  Kanske var bra ändå, kan ju faktiskt använda den här sidan för uppdateringar i resdagboken. Ska kanske åka iväg till Fagersta snart btw! Jag hoppas det blir av... :)



RSS 2.0