Stackars liten!

Ringde nyss till veterinär-mottagningen i Väsby och bokade in Elvis för kastrering. Stackars lilla troooll! Men men, det måste göras och det blir av imorgon bitti.

Sovmorgon...






Vaknade av en jättekonstig dröm imorse. Jag drömde att jag stod framför en spegel och tittade in i mina ögon. När jag sen tittade lite närmare såg jag en blå liten kula, tog tag i kulan och drog fram ett låååångt blått pärlhalsband! (Dubblet så långt som den på bilden) Måste nog kolla upp vad detta kan betyda haha... Skumt var det iallafall. 


Huvudvärk.... och ännu mer huvudvärk....


Herregud! Vad Nordea har strulat till det för mig. Var på banken förra veckan 4-5 ggr och igår. Skulle bara växla pengar på Forex genom Nordea men de gjorde allt till en enda röra. Så idag åkte jag till Täby C och där var dom något intelligentare. Fick berätta min historia om allt strul så ordnade de allt på 5 min. (DET VAR VÄL INTE SÅ SVÅRT!!!)


Huvudvärken försvann något efter att allt var fixat. Åkte sedan hem, parkerade bilen intill vägkanten så att pappa kunde parkera sin bil först. Ett stort plus till våra kära grannar som kommer och plingar på och klagar på att jag har en för stor bil... (?!) Att jag nu skulle flytta på min bil så att de kom ut med sin.
Mmmh ja, jag kollade en gång till, och såg att det fanns gott om plats men to make them satisfied så flyttade jag den iallafall... Och så var huvudvärken tillbaka....

Ju större bil, desto säkrare.. Eller?

" - Du får helt enkelt skaffa en mindre bil..."

Undrar hur de tänker egentligen............... Höll på bli alldeles tokig när jag hörde de där orden.




My dreamcar.....


Aaaaaaahhhhhhhhh, åkte bakom en AUDI R8! Fy f*n vad FIN den bilen är. Vill haaaaaaa!!!!!!!!!!! Höll på att köra av vägen när den svängde av vid rondellen, hade hakan i golvet hela vägen hem...

Norberg!

Igår åkte jag, syrran & Nathalie iväg till landet. Det blev bara en kort visit men som alltid får man tid att KOPPLA AV ordentligt. Det är så otroligt fridfullt ute på landet, dock kunde vi bara stanna över natten...
Vädret var inge vidare, blåste, duggade och det var riktigt riktigt kallt.
Det ser inte så värst kallt ut på bilder, men det VAR kallt... Solen tittade fram precis innan vi skulle åka hem.

Cleaning........

Aaaaaaahhhhh.. Har städat huset i 2 timmar nu! My back is killing me. Vet inte vad som hände med mig imorse. Vaknade kl.8.00 och blev hur pigg som helst. Fick då för mig att börja städa lite, men det ledde till grovrengöring av allt som finns här i huset. Inte lätt att hålla rent när det är 6 pers som bor här. Men men, nån måste ju göra det och jag TÅL inte att ha det smutsigt runt omkring mig.

Kronan har gått upp lite, vilket inte alls är bra. Så idag blir det nog banken. Sen ikväll ska vi fira Lennart som fyller år! Det blir middag och annat smått & gott. Som vanligt är jag ute i sista sekund med present...
Dags att hoppa in i duschen!
Ciao

Nelly.com

Embellished Dress SEK 539, Rare Fashion - NELLY.COM Lace Cut Out Dress SEK 399, Elise Ryan - NELLY.COM
I miss shopping... Har faktiskt spanat in 2 par nya högklackade, perfect for work skor. Ett par från Tiamo och ett från DinSko eller om det nu var Skopunkten. Får se om det blir några till helgen.
Idag blir det lunch med Pappa sen eventuellt hämta syskonen från skolan.
Oj, oj, oj. Är det någon annan som kollat in valutakurserna på sistone? Jag har bevakat dem i en vecka nu, vad KRONAN har blivit stark mot dollarn! Det här gillar vi... Snart dags för mig att förhandla lite med min bank. :)
Väntar bara på uppdateringen nu kl. 11.00-12.00.






Plums..

Mitt lilla troll tycker om att titta på tv.
Elvis har ibland tendens till att bli väldigt VILD. När han är på lekhumör blir han som en tiger, han kan ligga och lura bakom en dörr och sedan hoppa fram och attackera fötterna. Ibland ligger han och lurar under täcket för att sen attackera någons huvud.. haha han e knäpp. Han blev på sådant humör för 10 minuter sedan, jag fick nog och stängde dörren till mitt rum. PLUMS! Hör jag sen. När jag tittade ut genom dörren såg jag Elvis hoppa ur toalettstolen. MYSIGT. Han e ju då inte så smart heller, vår katt.............

Jahapp........

Det var den turen de............
Skulle iväg för att uträtta ett ärende i Upplands Väsby C, men kom inte längre än till Rotebro.
Vid rondellen ville inte bilen svänga höger, servostyrningen la alltså av, sedan vägrade den svara på gasen... KUL! SOM TUR VAR kunde jag stanna bilen vid jästbolaget och pappa som jobbar 2 minuter därifrån kunde komma direkt för att kolla vad problemet var.
Men men vi lyckades iallafall ta oss hem och bilen ska in på service, så idag valde jag att storstäda istället. Ja, skulle ju och måste ju egentligen VILA men det går inte, jag har svårt för att sitta still och inte göra nånting. Blir så rastlös! Får skylla mig själv.. Lär ju förbi sjuk några dagar till...
Nu är det yoga som gäller sen papper och penna för här ska nya låtar skrivas!!!
Ciao 4 now

Nu är det dags för...

Planering, planering, planering!

Är riktigt taggad inför nästa projekt. Nu måste jag sätta igång med alla småsaker som måste fixas innan. Oj, oj, oj redan nästa fredag är det 1:a oktober! Helt sjukt vad dagarna bara rusar förbi.
Måste erkänna att jag känner mig extremt nervös för de kommande månaderna. Mer information om vad allt handlar om kommer att avslöjas om ca. 4-5 veckor. Många vet redan, men inte om exakt allt :).
Jag är fortfarande sjuk, så jag kommer spendera 1-2 dagar till att bara försöka bli frisk! Men idag måste jag uträtta några ärenden i Sollentuna C, SEN blir det soffan+té med honung.
Nu, brunch! Och medicinering...

Choklad!

Jag älskar choklad. Kan äta huuuuur mycket som helst för jag får aldrig nog! I garaget har vi ett litet lager av choklad. En väldigt speciell en haha. Det är en tysk choklad som man kan köpa på LIDL! JAG tycker att den är godare än Marabou´s choklad... Laddar upp bild på den sen...


Jag & syster


Rain rain go awaaaay!

Känns som att jag kommer hosta upp mina lungor närsomhelst, och snyta ut hjärnan också... Usch, det var längesen jag var sårhär sjuk. MEN ska inte klaga!
Ikväll ska vi äta en god middag hemma hos mami!:) De värsta är, att när man är såhär täppt i näsan så känner man ingen smak!!
Vi ska äta friterade räkor, färsk baguette, texas wings, potatisgratäng m.m. Sen lite mango, granatäpplen, nötter, nachos med några goda drinkar. Men det blir nog bara té för min del :)
Where´s my NASAL-SPRAY!!!!!!

Wow...

PAPPA har skaffat sig en ny bil! :)

Groceries from the Philippines!





Igår drog jag, syrran, Nathalie & mami iväg till en asiatisk affär i Märsta. Där finns ALLT! Mer än 50% som finns där är importerat från Filippinerna. Underbart! Så jag passade på att köpa med mig 1 kartong nudlar haha, inte vilka nudlar som helst vill jag säga! De är av märket "Lucky Me" och heter Pancit Canton med "Hot Chili Flavor". Har saknat dessa sååååå mycket...
Frukt, grönsaker, fisk, bläckfisk, chips, nötter, dryck, allt möjligt kan man hitta där! :D


Siargao Island

Pratade med min vän Jaime från London för några dagar sedan. Har inte träffat honom på typ 2 år nu! Saknar resten av gänget där nere i Cebu. Jamie modellade i samma agentur som jag och vi jobbade en del tillsammans.
Men ialf, han tipsade om Filippinernas bästa surfing ställe! Siargao Islands. Låt bilderna tala för sig ;)

Aaaoooiiiihhhhhhh......

Förkyld...förkyld.... förkyld... Har redan blivit sämre :(

4kg godis!

I lördags åkte vi förbi Hummelsta i Enköping! Och gissa vad som finns där? Sveriges störta godisbutik! Vi köpte ca 4kg godissss... Mmmmuuums!

Det här känns inge bra...

Vaknade av halsont och helt täppt i näsan. Kul! Det roliga är att halsmandlarna har svullnat upp nu också.
ÄÄÄschhh inte ska man väl grina för det? Nope, för nu ska jag göra en god frukost sen köra lite yoga! Sen blir det fotspa...

Det spöregnar.................

Det börjar bli riktigt kallt ute nu.. Känns som att jag nyligen la undan jackor, fodrade skor och halsdukar i garaget men snart blir det ju att ta fram de igen! Svenska sommaren är alldeles för kort, trist, men ska inte klaga! För nu är det bara 41 dagar kvar till värmen!
Idag ska jag försöka träna lite (hur f*n kommer man i form på 40 dagar?! Börjar få liiiite panik nu), efter det ska jag klinka lite på pianot & gitarren å öva in nya låtar. Sen ikväll ska jag & syrran till mamma och äta kräftor!

Stackars systeryster som har 40graders feber :( Ska göra lite "frukost på sängen" åt henne nu.
CiaO!

F*ck...

Mobilen har pajjat. IGEN. Så himla less på den nu.................... Men men, vad ska man göra! :@

Present till mamma!!

Mamma fyller år imorgon och sitter just nu och funderar ut någon bra present... Jättesvårt att komma på något bra till ens föräldrar.
Men men, idag ska jag syrran & Sofie åka till Sollentuna C eller något annat köpcentrum för att titta på lite grejjor.
Nu blir det frukost Ciaooo...

NU SÅ!

Så jäääääääääävla skönt att äntligen ha tagit körkortet!!!! Dålig uppdatering, men har haft väldigt mycket att göraaaa... Den tunga tunga stenen är borta och allt börjar flyta på som det ska nu! Nästa steg blir att sälja bilen, söka lite ströjobb, hinna hälsa på släktingarna i Värmland och såklart umgås med familjen så mycket som möjligt. För vet ni vad? 24:e OKTOBER åker jag & syrran till Filli filli FILIPPINERNA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu är allt bokat & klart! Är väääärldens lyckligaste just nu. Hoppas att allt fortsätter som det ska nu så kommer det bli supeeer!

Läggdags för min del...

Ska upp 04.30 imorgon (LÖRDAGMORGON) för att åka in till city. Eventjobb från 07.00-17.00.
KUL! -.- Ska bli kul att möta upp alla fyllon i T-cen igen... GODNATT!





Den här lilla sötnosen hittade jag sussandes i min väska <3

 


Kantareller!

Jag, Miriam & syrran drog iväg på en svamprunda i skogen i förrigår. Och gissa vad? Vi lyckades plocka 5 kg kantareller! Yeah , i wish! Vi gick hur långt som helst men hittade bara några enstaka gulingar haha...
Miriam kollar in sin nya lya

RSS 2.0